QR code

rozšířené vyhledávání ...

Adresa úřadu

Obecní úřad Dvorce
 Náměstí 13
 793 68 Dvorce
 Datová schránka:  ztqbehe
 Telefon:        554 745 272
 Fax:              554 219 881
 Č.ú.:     1847652359/0800
 
 

Partnerská obec

OBEC STRZELECZKI

POLSKO

znak

Gmina Strzeleczki

Text smlouvy CZ

Text smlouvy PL

Webové stránky

 

Spolufinancujeme z prostředků státního rozpočtu a EU

 

logo

pr vpp

 

logo

 

polsko

Kdy mají otevřeno

 

PROVOZNÍ DOBA

 

 

Divadlo Bruntál

KINO Mor. Beroun

Informační portál

logo STA

QR kód

qr code

Aktuální počasí

Počasí dnes:

17. 7. 2018

bo

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Denní teploty 25 až 29°C. Noční teploty 16 až 12°C.

Přehrát/Zastavit Další

Počasí v ČR WebCam LIVE

logo

Webová kamera

 

webcam1

Mapa


 

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

logo

Informace k GDPR  

Obec Dvorce, Náměstí 13, 793 68 Dvorce, IČ: 00295973, DIČ: CZ00295973 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů. Jednou z povinností obce   je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Dvorce  jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou  email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na webových stránkách Ministerstva vnitra ČR:   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

 

GDPR sešit

Přehled agend obce I. stupně