QR code

rozšířené vyhledávání ...

Adresa úřadu

Obecní úřad Dvorce
 Náměstí 13
 793 68 Dvorce
 Datová schránka:  ztqbehe
 Telefon:        554 745 272
 Fax:              554 219 881
 Č.ú.:     1847652359/0800
 
 

Spolufinancujeme z prostředků státního rozpočtu a EU

 

logo

logo

pr vpp

 

logo

 

polsko

Partnerská obec

OBEC STRZELECZKI

POLSKO

znak

Gmina Strzeleczki

Text smlouvy CZ

Text smlouvy PL

Webové stránky

 

Kdy mají otevřeno


informace

 

Divadlo Bruntál

KINO Mor. Beroun

Informační portál

logo STA

QR kód

qr code

Aktuální počasí

Počasí dnes:

25. 11. 2020

zata

Bude převážně zataženo nízkou oblačností nebo mlhavo, na horách a ojediněle i v nižších polohách až skoro jasno. Denní teploty 0 až 4°C. Noční teploty 1 až -3°C.

Přehrát/Zastavit Další

Počasí v ČR WebCam LIVE

logo

Webová kamera

 

webcm

Mapa

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

logo

Informace k GDPR  

Obec Dvorce, Náměstí 13, 793 68 Dvorce, IČ: 00295973, DIČ: CZ00295973 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů. Jednou z povinností obce   je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Dvorce  jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou  email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na webových stránkách Ministerstva vnitra ČR:   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

 

GDPR sešit

Přehled agend obce I. stupně

Výkon práv subjektů údajů - směrnice